Welkom bij Dupon Coiffures

Een goede kapper moet een goede visagist zijn. Dat is zeker waar, maar er is meer... Het kapsel van de vrouw betekent in feite de bekroning van haar schoonheid. Slaat deze schoonheid dan enkel op haar gelaat of is er ook nog haar silhouet en haar persoonlijkheid, kortom: haar eigen ik? Het beroep van kapper gaat inderdaad over veel en veel meer dan visagisme alleen. De bekroning van de vrouw betekent het accentueren van haar totaalbeeld, haar ik-zijn.

Het is onze bedoeling je door deze website een inzicht te geven in de filosofie die achter onze zaak steekt en je duidelijk te maken wat wij je in ons kapsalon zoal te bieden hebben.

Dit is echter van minder belang. Het belangrijkste ben jij, onze klant! Een snit die 'goed zit' is de belangrijkste factor binnen wat wij menen te verstaan onder goede service. Alle andere diensten staan in functie van de snit: het kleuren dient om het haar te accentueren en dat zonder dat je echt verplicht bent je haarteint te continueren; met een permanent willen we de snit ondersteunen in alle mogelijke facetten.

Met de hoop je nieuwsgierigheid geprikkeld te hebben, hopen wij je in de nabije toekomst in ons kapsalon te mogen begroeten.

Johan ThomassenAdvies & Afspraak

Voor een persoonlijk haaradvies kun je altijd bij ons binnen lopen.

Om alle tijd en aandacht aan u te kunnen besteden en lange wachttijden te vermijden, werken we uitsluitend op afspraak.

Bel ons of kom even binnen om een afspraak te maken.
Tel: 03/440 05 65

 


Copyright 2014 Dupon Coiffures
Webdesign by Cathedral Design Antwerpen Cathedral Design Antwerpen.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login